tirsdag den 4. oktober 2011

Drillirier

De der blog drillerier fortsætter, nu hos mig :(
HVad foregår der lige??? Nu kan jeg heller ikke ligge èn kommentar ude hos jer i blog land:
ØV hvor er det bare ærgeligt....

9 kommentarer:

 1. Hej Gro

  Prøv ALTID at logge ind på din egen blog med brugernavn og password, INDEN du lægger kommentarer. Det virker for mig :-)

  SvarSlet
 2. Kære Gro, det er så irriterende at blogger driller. Som Nette skriver er det en fordel at logge ind før du kommenterer, du kan også teste om det er nemmere fra en anden internet Browser end Explorer, prøv f.eks. Google Crome eller Firefox. Efter jeg fik en Mac og bruger Safari har jeg ikke problemer mere.

  SvarSlet
 3. Jeg bruger Google Crome og har pt ingen problemer, (så det må sandelig gerne fortsætte... ;o) Det er fuldstændig ligegyldigt hvad rækkefølge jeg logger mig ind med. Jeg har stadig Explorer liggende da den fungerer når jeg skal ind på en arbejdsrelateret side.
  Håber du løser problemet, det er f.... irriterende når skidtet ikke virker, - ikke at vi er afhængige, men næsten!!
  Ha' trods alt en pragtfuld dag :o)

  SvarSlet
 4. Ja, Google Chrome er meget bedre end Internet Explorer - jeg skiftede for et par måneder siden og har aldrig mere problemer. Anbefaler det også altid til dem, jeg kender.

  Jeg bruger dog også Internet Explorer engang imellem - som Fru Friis skriver - når jeg bl.a. skal arbejde i HTML (som Google Chrome underligt nok nogle gange ikke viser).

  Kh: Marlene

  SvarSlet
 5. Her driller det også. Rigtig træls.

  Nette. Tak for dit råd. Det ser ud til at virke her.

  SvarSlet
 6. Ja, jeg er også nødt til at logge ind på min egen side først. Og så kopierer jeg efterhånden altid lige det jeg har skrevet med ctrl + c, inden jeg trykker send, for jeg er godt træt af at skrive tingene flere gange. Når den ikke sender, lukker jeg det hele ned og starter forfra. Men det er godt nok bøvlet på denne måde.

  SvarSlet
 7. Kære alle nu håber jeg det virker!!!
  JEg logger nemlig altid ind på min egen inden jeg går ind på andres blogs for at kommenterer ? Sidst jeg havde problemer hjalp det ikke med at bruge crome, men det vil jeg gøre hvis det stadig ikke virker. Tak for alle jeres råd :-)

  SvarSlet
 8. Hej igen Gro

  Du skal ikke bare åbne din blog, før du går videre til andre men logge HELT ind. Det virker for mig. Men Lone har lagt en henvisning til CuginaK på sin blog med endnu et godt råd, som jeg har fulgt. Det skulle gøre det nemmere for folk. Se her: http://cuginak.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Hej Nette jeg logger da også helt ind. Men nu har jeg skiftet til crome. For at, hjælpe Lone har jeg også lige ændret mine kommentar indstillinger. Guderne må vide hvorfor det lige pludselig bliver så svært at skrive en kommentar??
  K. Gro

  SvarSlet